Vastuulliset toimitusketjut

Varmistakaa jokaisen hankinnan eettisyys toimitusketjussanne sosiaalisten määräysten noudattamisen valvonnan työkaluillamme.

Toimitusketjun käytännöt, jotka ansaitsevat kunnioitusta

Minkä tahansa tuotemerkin ja jälleenmyyjän on nykyään oltava valmis vastaamaan vaikeisiinkin kysymyksiin niiden toimintaketjusta. Kuluttajat, kansalaisjärjestöt, media ja jopa viranomaiset esittävät kysymyksiä, kuten ”Mistä ostatte puuvillan?”, ”Mitä olette tehneet nykyaikaisen orjuuden poistamiseksi?” ja niin edelleen. Jos ette pysty antamaan tyydyttäviä vastauksia, seuraukset voivat olla minkälaisia tahansa alkaen kuluttajien boikoteista ja arvovaltaisten tiedotusvälineiden dokumenteista tuntuviin sakkoihin.

Hyviä uutisia, me pystymme auttamaan teitä. QIMAn ratkaisut toimitusketjujen vastuullisuuden arviointiin tarjoavat teille kaiken tiedon toimitusketjunne todellisesta tilanteesta ja auttavat tilanteen parantamisessa. Meillä on kokemusta ja valtuudet suorittaa toimittajien auditointeja tärkeimpien kansainvälisten standardien (amfori BSCI, SMETA/Sedex, RJC ym.), oman luokkansa parhaan protokollamme tai asiakkaan sisäisten toimintaohjeiden mukaan.

QIMAn ratkaisut vastuullisiin toimitusketjuihin

Mistä me aloitamme, kun autamme tekemään hankinnoistanne eettisempiä, vastuullisempia ja avoimempia? Vastaus riippuu täysin teistä. QIMAn asiantuntijat voivat suunnitella teille eettisen toimintaohjelman tai yhdistää työkalujamme saumattomasti nykyiseen CSR-strategiaanne, mikä auttaa: