Koulutus ja e-oppiminen

Maailmanlaajuinen eLearning-järjestelmämme on paras tapa kouluttaa tarkastajia, auditoijia ja toimittajia toimimaan vaatimuksienne mukaan. Järjestelmästä on 10 vuoden kokemus kolmannen osapuolen laadunvalvonnassa.

Maailmanlaajuinen koulutusalusta

QIMA-osaamiskeskuksen eLearning-ohjelmat sisältävät yli 500 kurssia, jotka vaihtelevat yleisestä laatukoulutuksesta tuote- ja asiakaskohtaisiin koulutuksiin. Kurssit ovat saatavilla verkossa koko ajan. Koulutustiimimme on suunnitellut ne kansainvälisten standardien, parhaiden käytäntöjen ja teidän vaatimustenne mukaan.


QIMAn sisäiset koulutusprosessit

Kaikki tarkastajamme ja auditoijamme noudattavat jäsenneltyä oppimispolkua, suorittavat kokeita tärkeimmistä asioista ja lisäksi heidän on läpäistävä kenttäkoe ennen sertifiointia ja itsenäistä työskentelyä.

Kenttähenkilöstömme on osallistuttava verkossa oleviin koulutustilaisuuksiin ja tentteihin viikoittain, jotta voimme varmistaa jatkuvan parantumisen ja ammattitaidon kohenemisen. Koulutustiimimme varmistaa jatkuvasti materiaalien johdonmukaisuutta, sertifiointien seurantaa ja antaa opiskelijoille tukea.

Suunnittele oma koulutusohjelmasi

Kehitämme räätälöityjä koulutusohjelmia asiakkaille. Koulutustiimimme suunnittelee sisällön mittatilaustyönä (tunnit ja kokeet) yhdistäen oman laadunvalvontaosaamisemme asiakkaan tuoteosaamiseen. Oppimisalustamme voidaan avata tiimillenne ja toimittajillenne tarkastajiemme ja auditoijiemme lisäksi, jolloin voidaan suunnitella todellinen globaali koko toimitusketjun kattava sertifiointiohjelma.