Joulukuussa 2018 AsiaInspection muutti nimensä ja on nyt QIMA

Niin paljon kuin rakastimmekaan nimeä AsiaInspection, josta on tullut toimialallamme synonyymi innovaatioille ja palvelun erinomaisuudelle, olemme kasvaneet siitä yli.

Toimimme nyt myös Aasian ulkopuolella, ja tarjoamme täyden valikoiman teknologiapohjaisia laadunvalvontaan ja vaatimustenmukaisuuteen liittyviä ratkaisuja pelkkien paikan päällä tapahtuvien tarkastusten lisäksi. Toimittajien tarkastuksista ja kehittämisohjelmista laboratoriotestauksiin ja tuoteturvallisuuden asiantuntemukseen; autamme toimitusketjuanne parantamaan laatua ja vaatimustenmukaisuutta.

Kaiken tämän perusteella päätimme uudistaa brändimme uudella nimellä ja logolla.Miksi QIMA?

Halusimme lyhyen, helposti muistettavan uuden nimen, joka heijastaa tehtäväämme tarjota helppoja ja innovatiivisia teknologiapohjaisia ratkaisuja.

Nimi QIMA tulee pääasiantuntemuksestamme ja perustuu sanoihin ”Quality Inspection MAnagement”. Sillä on merkitys myös muilla kielillä. Se käännetään kiinaksi 启迈 - qǐ: inspiroida, käynnistää ja mài: ottaa askel eteenpäin. Arabian kielellä sen merkitys on ”arvo” ja kreikaksi ”laine”, mitkä muistuttavat brändillemme tärkeistä asioista helppoudesta, sujuvuudesta ja kehittymisestä.

QIMA palvelee mielellään myös teitä!