Reaaliaikainen mukautettu laadun hallintanäkymä

Saat merkitykselliset mukautetut suorituskykyilmaisimet (KPI) reaaliaikaisesti QIMA-tilillesi, joten voit tehdä tietoon perustuvia päätöksiä toimitusketjun laadusta.

Viimeinkin KPI-hallintanäkymä, jossa on järkeä

Samalla kun tarkastajamme, auditoijamme ja laboranttimme tuottavat palveluja sinulle, he syöttävät kaiken relevantin tiedon suoraan hallintanäkymän suorituskykyilmaisimiin, jolloin saat reaaliaikaiset ja tarkat tiedot tuotteesi laadusta ja vaatimustenmukaisuudesta. Näet toimitusketjusi sekä uusimmat hankintatrendit lintuperspektiivistä – voit myös tarkastella tarkemmin yksittäisiä tehtaita, tuotevirheitä ja testaustuloksia. Tunnistat nopeasti laadun ja vaatimustenmukaisuuden ongelmakohdat ja voit valita kymmeniä tarkastuskohteita lähempään tarkasteluun.

Seuraa ja vertaile toimittajiasi

Tiedoissa asiayhteys on kaikki: tarjoamme sinulle helpon tavan vertailla toimittajiesi KPI-indikaattoreita omaa portfoliotanne ja valitsemasi toimialan indikaattoreita vastaan.

  • Katso tuotteesi laatutrendit ja vertailu omaan ja toimialasi historialliseen keskiarvoon.
  • Muutamalla napsautuksella voit tarkistaa tietyn toimittajan tulokset verrattuna muihin. Voit sitten priorisoida parhaat kumppanisi ja karsia alisuoriutujat.
  • Seuraa toimittajiesi eettisiä pisteitä tunnistaaksesi parantumisen tai huonontumisen pitkällä aikavälillä
  • Älä jätä väliin seuranta-auditointia, josta saat reaaliaikaiset auditointiraportit

Hallintanäkymän mukauttaminen

Mukauttamismahdollisuudet ovat rajattomat, voit tehdä QIMA-hallintanäkymästä todella omasi. Voit määrittää oman aloitussivun, jossa on mukautetut pikakuvakkeet alueille, joihin haluat keskittyä. Näitä alueita voivat olla tuotanto-ongelmat, auditointipisteiden seuraaminen tai tiettyjen toimittajien suorituskykyilmaisimien seuraaminen.

Haluatko tarkempia tietoja? Käytä yksityiskohtaisia suodattimia tarkempien tietojen hakemiseen, sinulle hyödyllisen raportin tekemiseen tai raportin viemiseen valitsemassasi muodossa. Ne ovat sinun tietojasi, joten teemme kaiken, että saisit niistä parhaan hyödyn.