Online-varaukset

QIMA-alusta tarjoaa intuitiivisen käyttöliittymän teille ja tiimeillenne sekä toimittajillenne tarkastusten, auditointien ja laboratoriotestausten varaamiseksi.

Pääsette alkuun muutamassa minuutissa

QIMA-alustalle rekisteröityminen 3 minuutissa: luokaa käyttäjätili, asettakaa haluamanne asetukset ja aloittakaa tuotetarkastusten, toimittaja-auditointien ja laboratoriotestausten varaaminen!

QIMA-asiakasvastaava auttaa teitä ensimmäisissä vaiheissa ja määrittää yrityksenne profiilin.

Ymmärrämme, että yritykset ovat erilaisia, joten alusta mukautuu joustavasti eri organisaatioiden vaatimuksiin. Tyypillistä:

  • luokaa yrityksellenne useita käyttäjätilejä
  • ”alatilien” luominen (esim. toimittajille), mukautettavat käyttöoikeustasot (varausoikeudet, raporttien katseluoikeudet jne.)
  • raporttien hyväksyntäasetusten mukauttaminen
  • tuotetyyppien mukauttaminen, tarkastusten muistilistat, AQL-asetukset
  • KPI-työpöytäasetusten mukauttaminen

Helppo palvelujen aikataulutus

Rekisteröitymisen jälkeen varausten tekeminen QIMA-alustalla on erittäin helppoa: valitse vain haluamanne palvelu ja sinut ohjataan antamaan lisätietoja. Varauslomakkeemme ovat räätälöityjä ja suunniteltu laatuasiantuntijoiden tarpeisiin. Ne ovat kuitenkin riittävän yksinkertaisia, joten tilauksenne käsittely vaatii vain vähän tietojen antamista.

Ennen varauksen vahvistamista saatte hintatarjouksen, josta näette paljonko palvelusta veloitetaan. Sen jälkeen voitte jatkaa varaamista tilinne kautta.

Oletko jatkuvasti menossa? Ei hätää: QIMA-mobiilisovelluksella pääsette tilitietoihisi ja voit tehdä varauksia puhelimellasi!

Toimialaosaaminen – online

Varauslomakkeitamme on suunniteltu ja parannettu vuosien mittaan sen palautteen perusteella, mitä olemme saaneet laatuasiantuntijoilta, kuten sinä. Ne tarjoavat sinulle, tiimillesi ja toimittajillesi ohjeita siitä, mitä tietoja vaaditaan tehokkaaseen laadunvalvontaohjelmaan. Tarvitaanko siihen mahdollisesti paikan päällä tapahtuvia tarkastuksia, toimittajien auditointeja tai laboratoriotestauksia.

QIMA-alustan käyttö on myös tapa varmistaa prosessien ja vaatimusten johdonmukaisuus koko ohjelman ajan.