Älykäs laatualusta

Kaikki laatuun ja vaatimustenmukaisuuteen liittyvät prosessit yhdessä intuitiivisessa käyttöliittymässä, johon pääsee kaikilla laitteilla.

Toimitusketjun tiedot helposti käsiteltävissä

Virheellinen tuote-erä on tuonut huonoa mainetta, kuluttajat pommittavat sosiaalisen median sivuja kysymyksillään hankintojenne etiikasta ja uusi tuoteturvallisuusasetus on juuri tullut voimaan yhdellä päämarkkina-alueistanne. Tästä tulee vaikea maanantai.

Itse asiassa maailmanlaajuiset toimitusketjut voivat aiheuttaa yllätyksiä milloin tahansa, ja jos haluatte vastata haasteisiin, teidän täytyy pystyä tekemään tietoon perustuvia päätöksiä nopeasti. Kuvittele, että voisit vain muutamalla klikkauksella nollata edellistä toimitusta haitanneen tuotevian ja tarkistaa nykyisen ongelman suuruuden. Haluatko tietää miten toimitusketjunne pärjää eettisyydessä ja kestävyydessä? Voit tarkastella mitä tahansa yksittäistä toimittajaa, tehdasta tai maata. Jos olet muokkaamassa laadunvalvonta- tai testausohjelmaanne uusimpien määräysten mukaiseksi, uusien protokollien ajaminen ekosysteemiin kestää vain hetken.

Kuulostaako liian hyvältä ollakseen totta? Ei ollenkaan. QIMAn älykkään laatualustan avulla voitte käsitellä suuria tietomääriä, tehdä tietoon perustuvia päätöksiä ja ryhtyä välittömästi toimenpiteisiin, jos toimitusketjunne laadussa, vaatimustenmukaisuudessa tai etiikassa on ongelmia.

Laadun ja vaatimustenmukaisuuden valvonta

Älykäs laatualustamme tarjoaa teille tietoja tuotteiden laatua ja vaatimustenmukaisuutta koskevien päätösten tekemiseen sekä työkaluja toimenpiteiden toteuttamiseen:

  • Saat korkeatasoisia reaaliaikaisia tietoja helposti hallintanäkymästämme, jota voidaan mukauttaa loputtomasti tarpeidenne mukaan
  • Voit hallinnoida tarkastus-, auditointi- ja testausprotokollianne ja luoda uusia määrityksiä alusta alkaen tai valita tuhansista valmiista vaihtoehdoista
  • Laadunvalvonta- ja vaatimustenmukaisuuspalvelut helposti työpöydältä ja mobiililaitteista, saatte hintatarjouksen välittömästi sekä yksityiskohtaiset ohjeet varausten tekemisestä