Tarkastuslistat ja standardien hallinta

Tuotteesi on ainutlaatuinen. QIMAn täysin muokattavissa olevien tarkastuslistojen, testausohjelmien ja auditointiprotokollien avulla saat täydellisen tasapainon ainutlaatuisen suunnittelun ja standardoidun menettelyn välillä.

Sinun tuotteesi, sinun tietosi, sinun tavallasi

Kukaan ei tunne tuotetta paremmin kuin sinä, joten laadunvalvonnan osalta luotamme sinuun. Tarkastuslistojemme avulla voit valita useista toimialasi laadunvalvontaprotokollista tai luoda omasi aivan alusta alkaen. Jos vaatimuksesi muuttuvat, uudet protokollat ilmoitetaan heti tiimillemme. Tarkastajamme ovat aina ajan tasalla tiedoistasi.

Sinulle sopiva testausohjelma

Unohda tuotteiden takaisinvedot, äläkä pelkää enää käännytystä rajalta. QIMAn laboratoriotestausohjelmat on suunniteltu varmistamaan se, että tuotteesi täyttävät kohdemarkkinoiden standardit mihin tahansa toimituksesi onkaan matkalla. Valitse verkossa olevasta laboratoriotestikirjastosta testausohjelma, joka sopii parhaiten tuotteillesi ja markkina-alueellesi. Saat tuoteturvallisuudesta vastaavilta asiantuntijoiltamme ohjeet testauspakettien mukauttamisesta vaatimustesi mukaan.

Valitse oikea auditointikehys

Haluatko määrittää toimittajien auditointiohjelman toimitusketjuusi? QIMA on hyväksytty suorittamaan auditointeja useimmilla auditointikehyksillä. Voit varata auditoinnin helposti verkossa ja määrittää ohjeesi siellä. Auditointiasiantuntijamme auttavat sinua oikeiden prosessien käyttöönotossa auditoinnin valmistelusta korjaustoimenpiteiden suunnitteluun. Kaikkea tätä hallinnoit kätevästi verkossa olevan tilisi kautta.

Asiantuntija-apu on aina saatavilla

Ojennamme aina auttavan käden, jos sinulla on vaikeuksia päättää tuotteeseen sopivista teknisistä tiedoista, hukut loputtomiin tuoteturvallisuusmääräyksiin tai et tiedä, mikä auditointiprotokolla on sopivin tuotevalikoimaasi. Asiantuntijatiimimme ja oma asiakasvastaavasi auttavat sinua tuotteen laatua tai toimittajien vaatimustenmukaisuuteen liittyvissä asioissa.